Spletno mesto uporablja piškotke za zbiranje statističnih podatkov in za lažjo uporabo spletnega mesta. Uporabljajo jih lahko tudi raziskovalna in oglaševalska podjetja, ki sodelujejo z nami. S klikom na "sprejemam" soglašate z uporabo tehnologije za zbiranje in shranjevanje informacij v piškotkih. Če se ne strinjate, zapustite spletno mesto ali spremenite nastavitve brskalnika.
Sprejmem piškotke

Domačija Paternoster

Booking.com

Namestitev v svetu

Pogosta vprašanja

Nastanitev Domačija Paternoster se nahaja v Litija, in natančen naslov je: 1 Tenetiše, 1270 Litija, Slovenija.
Razpoložljive datume lahko preverite na spletnem mestu našega partnerja - tam lahko rezervirate tudi v Domačija Paternoster.
Najbolj posodobljen cenik za objekt Domačija Paternoster najdete na spletnem mestu našega partnerja - preverite cene >>
V bližini boste našli naslednje druge nastanitvene zmogljivosti: GOSTILNA IN PIZZERIA KOVAČ (v daljavi: 2.94 km), Gostišče Kimovec (v daljavi: 4.49 km), Luxury Holiday Home with Hot tub (v daljavi: 12.06 km), APARTMENT ZYNGA - STUD FARM (v daljavi: 12.21 km),

Kraji v bližini

Domačija Paternoster

Preverite našo ponudbo nastanitve - Domačija Paternoster.

Nastanitev Domačija Paternoseter se nahaja v Litiji ter ponuja brezplačno zasebno parkirišče. Na voljo je tudi popolnoma opremljena skupna kopalnica s prho ter brezplačnim toaletnim priborom. Kamp s šotori obsega teraso. Ljubljana je od nastanitve Domačija Paternoseter oddaljena 42 km, do Rimskih Toplic pa je 35 km. Najbližje letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je 63 km stran.

Delovni čas:
od 12:00
do 22:00
Odjavni čas:
od 07:00
do 10:00
Za parkiranje ne zaračunavamo dodatnih stroškov. Za naše stranke je popolnoma brezplačen. Na žalost nimamo brezplačnega dostopa do interneta.
Naš objekt ima kuhinjo, kjer lahko najdete:
 • Jedilna miza
V kopalnici najdete:
 • Toaletni papir
 • Brisače
 • Kad ali prha
 • WC
 • Brezplačen toaletni pribor
 • Skupna kopalnica
 • Prha
Na voljo imate spalnico, kjer boste našli:
 • Posteljnina
Storitve v naših sobah so naslednje:
 • Stojalo za sušenje obleke
Z nami lahko komunicirate v naslednjih jezikih:
 • angleščina
 • slovenščina


Najbližja letališča na tem območju: - Letališče Jožeta Pučnika - Ljubljana - (36,1 km). - Letališče Celovec - (77,1 km). - Letališče Rijeka - (96,6 km).

Vabimo vas, da rezervirate namestitev.

Podobne nastanitve

GOSTILNA IN PIZZERIA KOVAČ
GOSTILNA IN PIZZERIA KOVAČ
GOSTILNA IN PIZZERIA KOVAČ se nahaja v Litiji in nudi restavracijo, brezplačno zasebno parkirišče in brezplačen WiFi. Sobe nudijo kabelsko TV. Vsako jutro si l
Razdalja: (2.94 km)
Gostišče Kimovec
Gostišče Kimovec
Gostišče Kimovec se nahaja v Litiji ter ponuja vrt in restavracijo. Vsaka soba vključuje balkon, brezplačen WiFi in lastno kopalnico s prho in sušilcem za lase.
Razdalja: (4.49 km)
Luxury Holiday Home with Hot tub
Luxury Holiday Home with Hot tub
Nastanitev Luxury Holiday Home with Hot tub se nahaja v Višnji Gori ter ponuja vrt, spa in wellness ter teraso. Od Brezovice je oddaljena 40 km in se ponaša z z
Razdalja: (12.06 km)
APARTMENT ZYNGA - STUD FARM
APARTMENT ZYNGA - STUD FARM
Nastanitev APARTMENT ZYNGA - STUD FARM se nahaja v Šentvidu pri Stični in ponuja brezplačen WiFi ter pogled na vrt. Na voljo je tudi brezplačno zasebno parkiriš
Razdalja: (12.21 km)